Mittaaminen

Mittausohjeet

PetTik valmistaa koiran pannat ja valjaat mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan. Jotta valjas toimii oikein ja on mukava koiran päällä, on tärkeää että se on juuri oikean kokoinen. Meidän mittausprosessi auttaa sinua oikean koon määrittämisessä askel askeleelta.

Koiran mittaaminen mittatilausvaljasta varten

Palvelen mielelläni mittaamisessa Lahden ja Hollolan alueella, ja sovitusti ulkopaikkakunnilla.


Jos tapaaminen ei ole mahdollista, valjaiden oikean koon määrittely tapahtuu sovitusvaljaan avulla. Lähetän sinulle mittaamiseen tarkoitetun sovitusvaljaan ja sovitusohjeet postitse; sovitusvaljaan käyttö on varmaa ja helppoa. Sovitettuasi valjaan lähetät sen takaisin, ja mittatilausvaljaasi valmistetaan sovitusvaljaan mittojen perusteella, valitsemistasi materiaaleista.


Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on vanha valjas joka on oikean kokoinen koirallesi, voit lähettää sen minulle mittoja varten. Vanha valjas lähetetään takaisin yhdessä uuden valjaan kanssa.


Muistathan, että jokainen valjas tehdään mittatilaustyönä täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Niinpä valjaaseen voidaan myös kiinnittää toiveiden mukaan lisälenkkejä haluttuihin tarkoituksiin.