Valjaat

Valjaat

PetTik valmistaa koiran valjaita mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan. Valjaamme eivät ole vain kauniita, mutta ennenkaikkea korkealaatuisia ja tehty kestämään jokapäiväistä käyttöä.

Mittatilausvaljaat

Valjaat valmistetaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, ja ommellaan vahvalla valjaslangalla joka soveltuu kestävyytensä puolesta myös hevosten valjaiden ompeluun. Valjaissa on ytimenä vettä imemätön solumuovipatja, jota ympäröi soft shell- tai keinonahkamateriaali. Valjaan väri ja kuviointi on asiakkaan valittavissa. Valjaisiin voi toiveiden mukaan lisätä lisälenkkejä tai selänpäälle kahvan josta koiraa voi pidellä.

Y-valjas

Y-valjas on suosittu talutusvaljas päivittäiseen lenkkeilyyn. Oikein mitoitettuna se sallii koiran liikkua ilman että se rajoittaisi raajojen tai pään liikettä. Koiran etujalat ja lavat pystyvät liikkumaan vapaasti eteen ja ylös valjaan rakenteen ja oikean mitoituksen ansiosta, ja näissä valjaissa koira pystyy painaa päänsä alas maata kohti ilman liiallista painetta kurkunpäähän, sillä selkäremmi ja rintaremmi suhteutetaan oikean pituisiksi, niin että valjaan kaula-aukon y-risteys ei nouse painamaan kurkunpäätä.


Monesti kaupan valmisvaljaissa on liian lyhyt rintaremmi ja/tai selkäremmi ja näin ollen valjas hankaa koiraa kainaloiden alueella ja koira voi pahimmillaan alkaa kauhoa etusillaan sivulle välttääkseen hankauksen aiheuttamaa kipua.

Kaula-aukon ollessa liian iso valjaat painavat koiran lapoja, mikä voi vetävällä koiralla saada aikaan hankalia lihasjännitystiloja. Meidän Y-valjaan kanssa näin ei käy.


Mittatilaus talutusvaljas heijastimilla. Y-valjas

Vetovaljas

Vetovaljas juoksuun tai pulkkailuun. Huskyvaljas tyyppinen

Husky-tyyppinen vetovaljas on ihanteellinen vaihtoehto kovaa työtä tekevälle koiralle, ja se on asiakkaidemme kokeilussa todettu erinomaiseksi valjaaksi.


Huonosti istuva valjas saattaa aiheuttaa koiralle pahojakin lihasjumeja ja johtaa kalliisiin koirahierojakäynteihin. Tämä voidaan välttää valjaamme avulla, koska jokainen PetTik vetovaljas tehdään mittatilauksena juuri oikean kokoiseksi sinun koirallesi. Mittatilausvaljas voidaan tehdä kaikenkokoisille koirille, ja kuten kaikkien tuotteidemme kanssa, sinä voit valita juuri haluamasi värit valjaaseen. Vetovaljaaseen ei ommella kuvionauhaa.

Y-valjas pakkiremmillä

Y-valjas, jossa on lisäosa, joka estää valjaan liukumisen eteenpäin koiran päällä. Jos koirasi yrittää päästä valjaasta irti pakittamalla, tämä valjas on oikea vaihtoehto sinulle. Pakkiosan ansiosta koira ei pääse rimpuilemaan itseään valjaasta irti peruuttamalla. Pakkiremmi voidaan ommella kiinteäksi tai irroitettavaksi.