Yritys

Ammattitaitoa ja kokemusta

PetTik syntyi koiraharrastuksen kautta, ja ammattitaitomme perustuu kokemuksen kautta kerättyyn tietoon siitä, mikä on koirille parasta.

Valjaamme eivät ole vain kauniita, mutta ennenkaikkea korkealaatuisia ja tehty kestämään jokapäiväistä käyttöä.

Hei, olemme PetTik, hauska tavata!

Ihmisperheen lisäksi meillä asustaa kaksi koiraa: Taru ja Tuikku. Harrastamme agilitya intohimoisesti, tosin Taru on jäänyt näistä hommista eläkkeelle ja harrastaakin nyt rallitokoa.


Koiraharrastuksen kautta huomasin, että monilla koirilla oli huonosti istuvia valjaita käytössä, ja omistajat kommentoivat sitä, kuinka hankalaa on löytää valjaita ja pantoja, jotka ovat laadukkaita, yksilöllisiä ja kestäviä. Tähän markkinarakoon päätin perustaa PetTikin, ja tarjota koiraharrastajille koiranvaljaita ja -pantoja, jotka oikeasti toimii hyvin.


PetTikin tuotteet tehdään pääsääntöisesti mittatilaustyönä, ja materiaalivalikoima vaihtelee tarjonnan ja menekin mukaan. Meillä on laaja koristenauhavalikoima, ja useita eri pehmustemateriaalivaihtoehtoja, joten jokainen asiakkaamme saa varmasti omannäköisensa valjaat tai pannan.


Pyrin käyttämään myös kierrätettyä ja tehtaiden ylijäämämateriaalia aina kun se on mahdollista, ja valikoimassa on myös pieniä eriä riistaketun ja supikoirankarvaleluja materiaalien saatavuudesta riippuen.

Meillä on ollut myös lemmikkikanoja ja sitä kautta aloin myös valmistaa kanan satuloita, koska niille oli harrastajien keskuudessa huutava tarve. Ja viimeisimpänä uutuutena meille on tullut myyntiin eläinaiheiset askartelusetit.


Meiltä onnistuu myös hevosten loimien, riimujen ja muiden valjaiden korjaustyöt tapauskohtaisesti, sekä pienet verhoilutyöt. Jos tarvitse jotain erityistä, laita rohkeasti viestiä niin katsotaan miten voisimme auttaa sinua!