Pannat

Pannat

PetTik valmistaa koiran pantoja mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja kaikille koirille, ja koska jokainen kaulapanta valmistetaan juuri sinun koirallesi, voit valita siihen mieleisesi materiaalit ja koristenauhan valikoimastamme. Pantamme eivät ole vain kauniita, mutta ennenkaikkea korkealaatuisia ja tehty kestämään jokapäiväistä käyttöä.

Puolikiristyvä panta

Nopeasti päänylipuettava peruspanta, joka on monien asiakkaidemme suosima malli. Pannan ytimenä on solumuovi joka pitää pehmusteen reunat napakoina ja pehmustekangas on vettähylkivää soft shelliä tai keinonahkaa valintasi mukaan.


Saat pannasta täysin uniikin valitsemalla juuri sinun mieleisesi koristenauhakuosin ja pehmustekankaan.

Pikalukkopanta

Pikalukkopanta on hyvä valinta aralle koiralle joka ei pidä päänylipujotettavista pannoista tai hihnassa rimpuilevalle koiralle, jonka pelätään pääsevän pannasta irti.


Kaulapannassa on muovinen pikalukko, joka on nopea sulkea ja avata. Pannan kokoa voi säätää kun panta ei ole koiran kaulassa.

Solkipanta

Perinteinen pantamalli jokaa sopii monille koirille. Voidaan valmistaa haluamassasi koossa, joten tämä panta on sopiva kaikenkokoisille koirille.


Solkipanta on hiukan hitaammin puettava kuin pikalukkopantaan, mutta sen kokoa on helpompi säätää sopivaksi koiran kaulassa.