Mittatilausvaljaan tilausohje

Mittausvaljaat

PetTik mittatilausvaljaat saadaan oikean kokoiseksi mittausvaljaan avulla. Alla kerrotaan miten mittausvaljaan tilaus onnistuu.

Pantojen, hihnojen, lelujen ja erikoistuotteiden tilaukset tehdään sähköpostitse, jos tuotetta ei ole saatavilla verkkokaupassa.


Y-Valjaan Sovitus

Y-valjaasta saadaan oikean kokoinen mittausvaljaan avulla. Tarjoan mittausvaljaan sovituspalvelua Lahden ja Hollolan alueella sopimuksen mukaan. Sovituspalvelu on hyvä vaihtoehto jos olet epävarma sovitusvaljaan oikeanlaisesta asettelusta. Jos tarvitset palvelua, ota yhteyttä sähköpostilla, niin voimme sopia sovitukselle ajan.


Vaihtoehtoisesti voit tilata mittausvaljaan lainaan verkkokaupastamme täältä, ja sovittaa sen koirallesi itse. Mittausvaljaan lainasta maksat vain postikulut molempiin suuntiin, mutta jos valjasta ei palauteta kahden viikon sisällä sen saapumisesta, laskutamme siitä 20 euroa. Suosittelemme että käytät palautukseen seurattavaa lähetystapaa, kuten esimerkiksi Postin XXS pakettia joka maksaa 4,90 euroa.


Valjaan saatuasi sinun tulee sovittaa se koirallesi sopivaksi ja palauttaa oikeankokoinen valjas takaisin meille kahden viikon sisällä osoitteeseen joka on valjaan mukana.


Valjaaseen käytettävät materiaalit, värit ja mahdolliset erikoistarpeet, kuten lisälenkit, sovitaan sähköpostitse.


Kun mittausvaljas on saapunut takaisin oikean kokoisena, ja materiaalivaihtoehdot on varmistettu, menee valjaan valmistamiseen noin 7-12 arkipäivää. Kun valjas on valmis, se lähetetään sinulle Postin XXS pakettina, ja lasku lähetetään sähköpostitse.


Vetovaljaan Sovitus

Vetovaljaan mittaus on hieman monimutkaisempaa kuin Y-valjaan, ja niinpä avustan mielelläni sen mittaamisessa. Voit varata ajan sovitukseen sähköpostitse.


Vetovaljaan mittaussovitin on myös tilattavissa kotona sovitukseen, mutta jos aiot itse sovittaa mittausvaljaan koirallesi, tulee sinulla olla kokemusta ja tietoa siitä miten vetovaljaan kuuluu istua koiran päällä. Väärin sovitettu vetovaljas voi aiheuttaa vakaviakin lihasjännitystiloja ja jopa vaurioita, joten on suositeltavaa että pyydät mittausapua esimerkiksi paikalliselta koiraosteopaatilta tai -hierojalta, tai henkilöltä jolla on riittävästi kokemusta lajista.